Digital Signage & Narrowcasting

Digital Signage & Narrowcasting
Wilt u uw klanten informeren, verkoop stimuleren, uw imago versterken of de ervaren wachttijd beïnvloeden? Dat kan met een narrowcasting oplossing van WebCare Nederland. Narrowcasting houdt in dat audiovisuele schermen worden ingezet voor communicatie-doeleinden in een bedrijf of organisatie. Door middel van narrowcasting kunt u uw doelgroep in aanraking laten komen met geselecteerde informatie op specifieke locaties en tijdstippen. Hierdoor communiceert u bijzonder gericht en effectief met uw publiek.

Vele toepassingen, geen grenzen
Narrowcasting kent een breed spectrum aan toepassingen binnen een minstens zo diverse selectie branches. Zo wordt narrowcasting gebruikt om de merkbeleving in retailomgevingen te versterken, en aangezien steeds meer aankoopbeslissingen in de winkel worden genomen is narrowcasting ook een zeer geschikte tool voor instore marketing. Een andere veelgebruikte toepassing van narrowcasting is informatieverstrekking. Of het nu gaat om prijslijsten in de horeca, informatievoorziening in een wachtruimte of actuele roosterinformatie in het onderwijs, alles is mogelijk.

Een narrowcasting totaalpakket
WebCare Nederland biedt narrowcasting oplossingen aan voor iedere branche. Hiervoor maken wij gebruik van speciale soft- en hardware waarmee de aanwezige schermen worden aangestuurd. Op de schermen kunnen tekst, afbeeldingen, video, informatie van internet en interne informatie op eenvoudige wijze professioneel gepresenteerd worden. Bovendien kunt u de inhoud gemakkelijk zelf bewerken met een web interface.

Wilt u meer weten?
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.
Wij denken graag met u mee over welke narrowcasting oplossing passend is in uw bedrijf of organisatie.

← VorigeVolgende →